ΕπιτελουΣ πετυχε η ομελετα.

Voyeurists

Thursday, January 7, 2010

Μία εγωπάθεια μόνο για μένα!


Τί να σου κάνουν και τα χριστούγεννα, τι να σου κάνουν και οι προσευχές όταν την ίωση θα την περάσεις θες δεν θες. Αυτές τις άγιες μέρες, που όλοι θα πάθουμε κάτι απο H1N1 μέχρι πονόλαιμο, ας αγαπήσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, ας τον φροντίσουμε και ας απαιτήσουμε περισσότερο προσοχή. Είπε κανείς ότι δεν το αξίζουμε; Όχι πάντως ο τύπος στο αεροδρόμιο που παρήγγειλε "Ένα κρουασάν μόνο για μένα""Ευχαριστώ (μόνο εγώ;)".

Οι γονείς μας πάντως πιστεύουν ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά, ότι έχουμε ταλέντο στο τραγούδι και στην υποκριτική,και πάνω απ'ολα ότι αν θέλαμε θα μαζέυαμε και το κρεβάτι μας!Και ποιον θα πιστέψουμε αν δεν πιστέψουμε τους υπέροχους ανθρώπους που μας έφεραν στην ζωή χωρίς καμία εγωπάθεια; Που ποτέ δεν μας έχουν κάνει να νιώσουμε άσχημα "Κάπου έφταιξα, δεν είστε παιδιά εσείς", που ποτέ δεν μας έφεραν σε αμηχανία μπροστά σε ξένο κόσμο "βγες απο το παραβάν και κάνε ένα κύκλο να δούμε τον πισινό/ μα τόσα λεφτά για ένα παντελόνι; Ε όχι!!!!", που πάντα ήταν αντικειμενικοί και διακριτικοί με τις ιδιαίτερες προσωπικότητές μας. Στις γιορτές ειδικά θα μας καμαρώσουν και θα βγάλουν βόλτα την αντικειμενικότητα τους να την ανεμίσουν εορταστικά όταν θα μας χαζεύουν διεκδικόντας μερικά γονίδια απο τα πιο ομορφα σημεία πάνω μας"Αυτοί οι φρονιμήτες θυμίζουν εμένα! Ακριβώς το ίδιο πρήξιμο έιχα κάνει και εγώ!!".

Μέσα σε όλο αυτό το πνέυμα που περνάει, βρήκα και εγώ τον χρόνο να αρρωστήσω. Αλλά δεν πιάνει γιατί το έπαθα τελευταία στιγμή και τώρα που είμαι πάλι φοιτήτρια μακρυά απο την εστία της εγωπαθητικής οικογενειακής λατρείας, στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να βάλω λίγο μεικ απ και αι Σάντοου(eye shadow) στις αμυγδαλές μου να νιώσουν καλύτερα γιατί είμαι Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. Θα πάρω την μαμά να μου το πει και ας είμαι μακρυά απο το σπίτι. Δεν παύω να έχω ανάγκες. Πάντως αν συνεχίσω έτσι, οι αμυγδαλές θα βγουν απο τα αυτιά και θα κρέμονται σαν μη πω τι. Θα κυκλοφορώ με το μάτι του κινέζου απο τον πόνο και θα νομίζουν ότι θα ροχαλίζω όταν μιλάω. Μέσα στο εορταστικό κλίμα +1 ευρώ, οι αμυγδαλές θα βάλουν διόδια και για να φάω θα φτιάχνω σαντουιτς σπεσιαλ κόιν( η εγωπάθεια είναι προτέρημα και των οργανών μου,τα οποία σε αυτή την περίπτωση λόγω μεγέθους λειτουργούν και ανεξάρτητα). Ωστόσο, αν έχω φιλότιμο έντερο, θα τα παίρνω εις διπλούν. Όλο και κάτι φιλότιμο θα υπάρχει πια πάνω μου. Γιατί είμαι καλό παιδί, πολύ καλό παιδι!