ΕπιτελουΣ πετυχε η ομελετα.

Voyeurists

Thursday, December 17, 2009

Ακολουθεί ερωτική προπαγάνδα εμπνευσμένη προ 2 ετών

ΥΓ: κάποτε ήμουν άμεση με τον απλό κόσμο και δεν έγραφα για πλάσματα του ζωικού βασιλείου

5 cheers στις σταθερές σχέσεις
Και 5 μούντζες στα παθιασμένα και ατίθασα νιάτα μας




«Θέλω μια φωλίτσα, θέλω αγάπη και αγκαλιές κάτω από βαριές κουβέρτες τον χειμώνα!!!!»
Εκεί καταντήσαμε. Εμείς οι δεκαοχτάχρονοι. Το δέχομαι ανήκω στην κατηγορία της αγκαλίτσας. Δεν φταίω εγώ που είμαι αυστηρά μονογαμική, δεν αντέχω να καταναλώνομαι.! Βέβαια αυτό σημαίνει ότι είμαι επιλεκτική.
Η εναλλακτική εξήγηση είναι ότι τα Θρησκευτικά της 3ης Λυκείου (μέσα σε όλη την πλάκα) επέδρασαν αργά και υποσυνείδητα στις υπαρξιακές μου αναζητήσεις με το κεφάλαιο που αναφερόταν στον έρωτα.
«Ο άνθρωπος» έλεγε το βιβλίο « για να είναι ευτυχισμένος πρέπει να προσανατολίσει σε έναν άνθρωπο τον ερωτισμό του».
Τον προσανατόλισα. Και μια μέρα επανέλαβα αυτά τα λόγια. Καταραμένη η στιγμή που να μην με άκουγε η μάνα μου και μου προσανατόλιζε μια μούντζα. Την πρώτη μούντζα. Στην οικογένεια οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αρκετές σχέσεις πριν καταλήξουμε με μία για να δοκιμαστούμε και να ελέγξουμε. Πρέπει.
Η δεύτερη μούντζα ήταν λεκτική και ήταν από τον μπαμπά.
Στο οικογενειακό τραπέζι σχολιάζουμε την σοβαρή σχέση του μικρού (ώρα όχι ηλικία) ξάδερφου αλλά στα δικά μου παράπονα για την σοβαρή μου σχέση υπάρχει το αποστομωτικό «Εσύ απαγορεύεται να έχεις σοβαρές σχέσεις». Στην πλάκα. Η πλάκα όμως έχει και την βάση της.

Θέλω αγκαλίτσες τον χειμώνα άβαφη με πιτζάμα κ μύτη τρεχούμενη και ένα αγόρι να με κοιτάει μες τον έρωτα επειδή είμαι σιχαμένη.
Αυτό. Δεν θέλω τίποτα άλλο.

Αναπτήρας. Το παιχνίδι που ξεκινάει με έναν αναπτήρα. Πρωτότυπο; «Ναι αμέ κάτσε να δεις». Αυτός που έχει τον αναπτήρα κάνει μια ερώτηση σε κάποιον από την παρέα στο αυτί και του δίνει τον αναπτήρα. Πχ «Ποιος από εδώ θα το έκανε σε τουαλέτα αεροπλάνου;» (Εδώ είναι και το σημείο που οι παίκτες χαίρονται).Αυτός που έχει τον αναπτήρα το δίνει σε αυτόν που θεωρεί ως απάντηση και του κάνει άλλη ερώτηση στο αυτί. Συνεχίζεται για λίγο και μετά λέγονται δυνατά οι ερωταπαντήσεις και πέφτει γέλιο. Ξανά μανά. Έτσι ένα τέτοιο βράδυ το παιχνίδι έφερε πολλές αποκαλύψεις. Όλες οι ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Νιώσαμε ατίθασες και νέες. Sex and the city φάση. Κάθε λίγο όμως οι δεσμευμένες λέγαμε «αχ» για τις υπόλοιπες σαν να τις λυπόμαστε. Και οι αδέσμευτες λέγανε «Α δεν θέλουμε δεσμεύσεις από τώρα»! Και οι δεσμευμένες με μια σιγουριά κολλητικής ίωσης λέγαμε με σαδιστικά χαμόγελα «Κάτσε Κατερίνα να ερωτευτείς και θα σου φέρνω χαρτομάντιλα κατοίκων». Πρωτότυπο; Μπα..
‘Όλοι κατα βάθος θέλουν σχέση και σιγουριά. Σύγχρονη γενιά; Ναι.
Ξέρουμε τι θέλουμε. Ο σύγχρονος κόσμος δεν απέρριψε τον πολυθεϊσμό;»
Χαστούκι 3. Πάντα μου άρεσε το cult. Game over. Δύσκολο να αποδεχτείς την πραγματική σου φύση.


Οnce you go black you never come back. Κλασσικό. Έτσι και οι σχέσεις.
Πέρασες τους 8 μήνες; Δεν παίζει η φάση να χωρίσεις. Είσαι αιχμάλωτος του ανθρώπου που όπως είπαμε σε βλέπει και δεν κοιτάει τις μύξες σου αλλά τα όμορφα εξωτικά καφέ σου μάτια. Έτσι και του πεις να χωρίσετε το ίδιο βράδυ θα αρχίσεις τα μηνύματα και τα κλάματα στα πατώματα. Θα υποφέρεις, τέρμα. Εκτός και αν είσαι όντως ατίθασο νιάτο και τελικά ποτέ δεν ήσουν μέρος της σχέσης.
Με μεγάλη ερωτική τσαχπινιά θα σουρθείς μέχρι το δωμάτιο του συγκατοίκου σου για να τον ξυπνήσεις με την τρομακτική αναπνοή που δεν σου βγαίνει από το κλάμα και αφού φας την τέταρτη μούντζα θα κοιμηθείς μαζί με το αρκουδάκι που σου χάρισε ο/η πρώην. « Δεν φεύγεις έτσι από κάτι αληθινό» (δες μπουζούκια- μεράκλωμα- Ελλάδα).


Αν είσαι καλά όμως στην σχέση σου δεν πρέπει καθόλου να τα σκέφτεσαι αυτά. Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Και δεν συμφωνώ όταν τα χαλάνε «οριστικά» δύο άνθρωποι που οι φίλοι λένε «Πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι είναι το τέλος και να μην ελπίζεις γιατί θα υποφέρεις». Η ελπίδα έστω και η μακροπρόθεσμη ότι κάποια μέρα ίσως και τα ξαναβρείτε(έστω και για ένα καλοκαίρι βρε αδελφέ) είναι καθησυχαστική.
Και μην ξεχνάτε. Και αυτοί που τελείωσαν την σχέση ελπίζουν. Ή έτσι θέλουμε να ελπίζουΜΕ.

Θυμάστε την ταινία του Disney « Η Παναγία των Παρισίων» που ένας γέρος φυλακισμένος μέσα από ατυχήματα δραπέτευε με την συγκεκριμένη ακολουθία δράσης ¨ «Ελεύθερος! Ελεύθερος! Άκυρο.»;

Αργά η γρήγορα σε σχέση θα βρεθείτε (μου αρέσει να τρομοκρατώ τους πολυγαμικούς). Είτε θέλετε να ζήσετε ελεύθερο πουλί είτε όχι. Κάθε άνθρωπος που δεν έχει μοναχικές τάσεις κάνει σχέσεις. Ακόμα και αυτοί με τις μοναχικές τάσεις αλλά τέλος πάντων.
5Cheers λοιπόν για εμάς που χαιρόμαστε τον έρωτα με την καθημερινότητα του και μια τελευταία μούντζα για όλους εμάς που ρωτάμε τι θα έπρεπε να θέλουμε στην ηλικία μας.

No comments:

Post a Comment