ΕπιτελουΣ πετυχε η ομελετα.

Voyeurists

Thursday, December 17, 2009

DON'T DO IT FEDON


Can you say «Πέφτουλας»; Of course you can. Δεν παίζει να μην το έχεις ζήσει, δεν παίζει να μην τον έχεις ξεχωρίσει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία που όταν οι γυναίκες την βιώνουν, το ξέρουν από πριν ότι θα την βιώσουν. Είναι forecast σου λέω, το ξέρεις, νιώθεις την συγκίνηση να ανεβαίνει μέχρι το ρουθούνι. Όχι δεν είμαστε μένταλιστς αν και πολλοί θα ευχόμασταν πριν συμβεί το φλερτ του πέφτουλα να φωνάξουμε και εμείς “Don’t do it Fedon!” http://www.youtube.com/watch?v=9pgXQaVPBiA . Αυτό που συμβαίνει λοιπόν, είναι ότι μπορούμε και διακρίνουμε από την πρώτη στιγμή που θα μπούμε κάπου ποιος θα επιδιώξει να γίνει η περιπέτεια της ζωής μας. Ανατριχιαστικό.

Στόου μπαρ ντάρλινγκ
Ο πέφτουλας δεν θα έχει κανένα θέμα. Κανένα όμως. Κανένα θέμα να σε πλησιάσει και κανένα θέμα να αναπτύξει. Απλά χαίρεται. Χαίρεται πολύ που είναι αυτός που είναι και που είσαι και εσύ αυτή που είσαι χωρίς βέβαια να τον νοιάζει τόσο αυτό όσο το να πιει γρήγορα την μπύρα του για να έρθει δίπλα σου μετά κρατώντας ουίσκι. Είναι εξαίρετος τύπος σου λέω! Μην τον κοιτάς έτσι, έχει μεγάλη καρδιά. Θα σου πει όλα τα ομορφόλογα του κόσμου! Και αν δεν είναι αυτός ο πέφτουλας και είναι ο άλλος ο Αούα δεν πειράζει ίσως να περάσεις καλύτερα. Ο Αούα, είναι πιο γιο και αντί να σου λέει ομορφόλογα, σε πειράζει και πετάει έξυπνες ατάκες γενικά για να ψαρώσεις. Πάει και κάθεται και λίγο με τον φίλο του τον ντι-τζέι, δεν σε πρήζει.
Αν φοράς εξώπλατο, θα σου μιλάει στο αυτί γιατί η μουσική είναι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΚΕ ΜΟΥ και έτσι όπως είστε κοντά θα σε πιάνει από την πλάτη και μόνο. Συνήθως όμως δεν είναι μόνος του. Και έτσι με την παρουσία σου κάνεις χαρούμενη και όλη την παρέα του από αγόρια που σου συστήνονται και σε πιάνουν φιλικά από την πλάτη. Γύρισε την πλάτη και τρέχα.
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, είμαι πολύ ταραγμένη για να αντέξω τόση γοητεία.

Στόου Φέιςμπουκ

Α ναι, υπάρχει ο πέφτουλας του Facebook που μπορεί να είναι πάλι το ομορφόλογο «Γεια σου γλυκιά αμαζόνα» (βλέπε πάλι μπουζούκια-Ελλάδα και πρόσθεσε στο αποτέλεσμα και το τραγούδι ‘έτσι γίνεται στην Κρήτη η Βεντέτα” που το άκουσα σήμερα και μου προκάλεσε πανικό) αλλά μπορεί να είναι ο Αούα που θα σου στείλει απλά μια ατάκα έτσι γιατί έχει πολλές καλές ατάκες και νιώθει γενναιόδωρος. Α και ο καλύτερος απ’όλους είναι ο ντροπαλός πέφτουλας που σου στέλνει σε όλα τα σάιτ σου μικρά, πολύ μικρά μηνύματα « Γειααααααα»

Αχ μέσα στην προκατάληψη είμαι και θα με μαλώσω!

ΥΓ: Πέρα από την πλάκα τους συμπαθώ όλους καταβάθως αρκεί το παραπάνω τραγούδι που ανέφερα να προκαλεί τον ίδιο πανικό και σε αυτούς.

1 comment: